Турът на шампионската купа за шестата титла на Лудогорец продължава в петък. Той ще се проведе в град Исперих. Събитието започва в 10,00 ч. до паметника на Хан Аспарух на централния площад. Привържениците ще имат уникалната възможност да се снимат ценния трофей и да си закупят фен артикули на Лудогорец. 

Купата на Лудогорец вече бе в Кубрат на 24 май, където интересът бе голям. След Исперих шампионският тур продължава в Дулово (31 май) и Тутракан (3 юни).

В същото време Марселиньо коментира вчерашната загуба от Ботев Пловдив за Купата на България.

"За снощния финал за Купата мога да кажа само една дума: "трагедия! Не играхме нищо. Отидохме готови на 100 процента, но лошо стана. Сега трябва да видим какво сме направили и какво не сме направили. Имам договор за още две години. Преди два сезона наистина имах голям шанс за трансфер, но смятам, че и сега не е късно".

"Постоянно се обаждат хора с оферти. За момента мога да кажа само това. Иначе докато съм тук искам да печелим шампионската титла и да влизаме в Шампионската лига. Но не само аз, целият отбор го иска. Дано да направим една добра подготовка и пак да влезем в групите на Лигата", заяви Марселиньо.