Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев каза, че за него значение имат единствено трите точки след успеха с 1:0 в дербито с ЦСКА в Борисовата градина.

„За нас един добър мач. През цялото време имахме добър контрол върху играта. Имахме още поне три ситуации, в които можехме да отбележим гол, но в крайна сметка на нас това ни стига – три точки на „Народна армия”. Винаги съм твърдял, че всички футболисти на Лудогогрец са на едно изключително добро ниво. Вие видяхте как се разви мача, как го контролирахме, така че аз съм доволен от играта”, каза треньорът на българския шампион след мача пред „Диема спорт”.

Според него, ротациите в състава не намаляват от качеството в състава на неговия отбор.

„Ние имахме няколко ситуации след смените, моята идея беше, че контролът над топката исках да се задържи още по-добре. Ситуациите, които се получиха, не влязоха, но няма значение. Това са едни футболисти на Лудогорец, които видяхте тука в един мач в София срещу ЦСКА-София, които излязоха, играха и победиха. Как ще бъде в Израел ще видим”.

„Ние искаме да станем шампиони и срещу всеки един отбор играем за победа, независимо къде се намираме. Понеже е началото на първенството и отборът има още какво да вдига в игрови ритъм, аз съм доволен от представянето на момчетата”, заяви уверено Дерменджиев, който вече гледа към първия мач срещу АПОЕЛ (Беер Шева) в третия предварителен кръг на Шампионска лига.

„Знаете какви отбори бяха елиминирани в Шампионска лига, трябва да бъдем и в двата мача много умни, за да излезем с успех. Не може да се иска красив или кой знае какъв футбол в мачовете на елиминация. Това е малко повече на надлъгване. Да се надяваме, че ще продължим”.