Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов все пак ще се кандидатира за нов мандат, въпреки слуховете, че ще сдаде поста. Това обяви вицепрезидентът на централата Йордан Лечков.

Сливналията сподели новината пред “Нова телевизия”, като засегна и темата с кандидатурата на друг от бившите си съотборници в националния отбор - Любослав Пенев.

Лечков разкри, че в момента Любо съди БФС за 500 хил. лева, а причината е преждевременното прекратения му договор като селекционер на “лъвовете”.

Футболната ни централа е спечелила делото на две инстанции до момента, като в най-скоро време предстои да стане ясно и решението на трета.

"Откъде Пенев знае, че има клубове фантоми? Аз не чух концепция. Кандидат президент си, кажи какво можеш да направиш, не ми говори за рецепти, защото рецепти се изпълняват в аптеките и болниците. Аз имам, ама следващия път. Кога? С какъв екип ще работиш, какво по-ново ще направиш?", коментира Лечков.

"Повече от 500 хиляди лева се искат от футболния съюз, да предположим, че Пенев ще спечели, от коя страна ще сме? Ти съдиш Йордан Лечков, президента Борислав Михайлов или БФС, който искаш да оглавиш евентуално? Това е много интересно за мен, конфликт на интереси има ли", добави той.