Без Димитър Бербатов в състава си Фулъм измъкна изключително важна победа с 2:1 като гост в дербито на дъното като гост на Норич.

Българинът продължава да се възстановява от контузия, като същевременно има силни спекулации, че може да напусне клуба през януари.

В негово отсъствие "Котиджърс" започна мача лошо и позволи на домакините да открият резултата още в 13-та минута. Тогава удар на Гари Купър рикошира коварно в защитник и излъга вратаря на гостите.

Последваха няколко опасни атаки на "Канарчетата", които обаче не можаха да вкарат решителен втори гол. Това позволи на Фулъм да изравни резултата в 33-та минута. Пайтим Касами стреля хитро от фаул по земя, топката мина под скочилите играчи в стената и влезе в мрежата. Това бе първи гол за финландеца от онова знаменито попадение при победата с 4:1 срещу Кристъл Палас.

Второто полувреме бе сравнително равностойно, с малко по-активна игра на Норич. Въпреки това мачът вървеше към заслужено равенство преди три минути преди края Скот Паркър да вкара страхотен победен гол. Той стигна до избита топка пред наказателното поле и със страхотен удар направи Джон Руди безпомощен. Това бе едва втори негов гол с екипа на Фулъм, но той се оказа изключително важен в борбата за оцеляване.