Хъл Сити направо унищожи Фулъм, разгромявайки го с 6:0 в мач от 19-я кръг на английската Висша Лига, игран на стадион "Кей Си Стейдиъм".

Това обрече тимът на Рене Мюленстийн да остане в сред изпадащите отбори, докато "Тигрите" се утвърдиха в средата на таблицата на цели 7 точки над опасната зона.

В състава на гостите отново не игра контузения Димитър Бербатов. Без него те бяха напълно надиграни и през първото полувреме домакините имаха преимущество, но не успяваха да стигнат до гол.

Всичко се промени обаче след почивката, тъй като още в 49-та минута Ахмед Елмохамади откри резултата след като овладя центриране от корнер и вкара отблизо.

В 60-та минута Роберт Корен вкара втори гол, засичайки центриране отдясно на Яник Сагбо. Това бе първия гол през сезона за капитана на Хъл.

Само три минути по-късно Джордж Бойд също се разписа сред голмайсторите, след като получи извеждащо подаване и получи необяснимо пространство от защитата на Фулъм, след което преодоля вратаря.

В 67-та минута дори и Том Хъдълстоун успя да вкара, нанасяйки удар от 25 метра. Това бе първи гол за халфа след 38 удара към вратата през този сезон. Бившият играч на Тотнъм отпразнува гола си по много нетрадиционен начин, отивайки до тъчлинията, където човек от щаба на отбора подстрига кичур от афро-прическата му. Голът пък не можеше да падне в по-удачен момент, тъй като точно днес той празнуваше своя 27-ми рожден ден.

В 74-та минута  Хъдълстоун отново опита късмета си и бе близо до втори, много зрелищен гол. Той стреля страхотно от фаул и топката срещна гредата.  Влезлият малко преди това като резерва Мати Фрайът обаче стигна до върналата се в терена топка и направи добавка отблизо.

Крайният резултат бе оформен от Корен в 84-та минута, който също вкара отблизо.

Това бе първият случай, в който Хъл Сити успява да вкара 4 или повече гола във Висшата Лига. Същевременно това бе и първият случай, в който един отбор вкарва 6 гола за едно полувреме от една година насам. За последно това стори Арсенал при победата със 7:3 срещу Нюкасъл на 29 декември 2012-та година.