Феновете на Кардиф Сити одобриха назначаването на Оле Гунар Солскяер за мениджър на отбора.

Запалянковците бяха против уволнението на Малки Макай, който върна тима в елита след повече от 50 години, но сега приеха позитивно избора на собственика Винсънт Тан.

Те обаче призоваха боса да спази обещанието си и да се срещне с тях, след като първоначално насрочената среща за края на миналата седмица, не се състоя заради раздялата с Макай.

„Назначаването на Оле Гунар Солскяер за мениджър на Кардиф Сити е вълнуващо и атрактивно. Важно е обаче той да получи възможност да работи спокойно, за да осигури елитния статут на отбора и ние му желаем всичко най-добро“ се казва в официално съобщение на организацията от привърженици на уелския тим.

„Предвид случилото се в клуба през последните две месеца сега е нужда стабилност. Необходимо е запалянковците да подкрепят новия мениджър и да помогнат на отбора да подобри класирането си. Ние очакваме от г-н Тан да спази обещанието си и да се срещне с нашата организация, за да обсъдим въпроси, които ни притесняват. Вярваме, че г-н Тан ще изгради мостове към привържениците, защото диалогът е много важен“ добавя още официалната позиция на запалянковците.