Собственикът на Хъл Сити Асем Алам заплаши да напусне клуба, ако Футболната Асоциация на Англия не приеме промяната в името на клуба, която той планира.

Роденият в Египет бизнесмен се надява да промени названието на клуба на Хъл Тайгърс и да премахне Сити. Това обаче бе посрещнато с недоволство от феновете и ФА обеща да изслуша и сърдите привърженици.Алам обаче е категоричен, че ще си тръгне, ако планът му не се осъществи.

"Никой на планетата няма право да оспорва моите бизнес решения. Аз няма да позволя това. Тук съм да спася клуба и да го управлявам в полза на обществото. Не може да има друг начин. Няма как обществото да управлява мен. Освен това смятам, че въпросът бе раздухан в медиите повече от необходимото" заяви той.

"Ако обаче обществото каже "Тръгвай си", аз обещавам, че ще си тръгна до 24 часа.  Това е свободна страна. Няма друг начин. Някога да съм казвал нещо и после да съм се отказал? Не! Все пак си мисля, че по-малко хола искат да го направя, а аз обикновено се съобразявам с тези, които са повече" каза още бизнесменът.

Алам пое управлението на Хъл през 2010 година. Миналия сезон с мениджър Стив Брус клубът се завърна във Висшата лига и в момента е на 10-о място с 23 точки, но само на 5 от зоната на изпадащите.