Уест Хям все пак ще бъде без нападателя си Анди Каръл за следващите 3 мача, след като жалбата на клуба за червения картон на играча от двубоя със Суонси бе отхвърлена.

Футболистът бе изгонен от рефера Хауърд Уеб след удар срещу Чико Флорес. Арбитърът прецени, че Каръл е действал умишлено в ситуацията и е продължил движението на ръката си, за да удари съперника. Играчът твърдеше, че инцидентът е неволен.

„Анди Каръл от Уест Хям ще изтърпи наказание от 3 мача, което влиза в сила незабавно, след като жалбата за неправилното му изгонване бе отхвърлена“ се казва в официално съобщение на ФА. Узнал за решението Каръл написа в Туитър единствено „ПОЗОРНО“.

Мениджърът Сам Алърдайс също обяви, че очаква наказанието да бъде отменено, но сега ще трябва да се оправя без важния си нападател за мачовете срещу Астън Вила, Норич и Саутхемптън, които са много важни в битката на лондончани за оцеляване.

След завръщането си от контузия Каръл няма гол, но успя да направи 3 асистенции и с него бяха свързани надеждите на отбора за измъкване от опасната зона.