Мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн е пред уволнение след срамното поражение снощи от третодивизионния Шефилд Юнайтед в преиграването за ФА Къп.

Холандецът пое лондончани преди два месеца, след като преди това работеше известно време заедно с Мартин Йол, но определено подобрение липсва и в момента Котиджърс се смъкнаха на последно място в класирането.

Говори се, че загубата от Остриетата ще струва главата на Мюленстийн, който е загубил доверието на ръководството. Очакванията са той да бъде заменен от Алан Кърбишли, който работи като технически директор в клуба.

Иначе холандецът призна, че тимът е стигнал дъното в двубоя и е играл безобразно. „Дали сме стигнали дъното? Вероятно, за това пътят оттук-нататък е само нагоре. Необходимо е да се погледнем в очите и да си кажем, че трябва да се измъкнем от неприятностите. Сами сме виновни и това бе най-лошият ни мач, откакто към тук. Във всяко едно отношение не бе на ниво“ заяви наставникът.

„Докато съм на поста ще се стремя да си върша работата по най-добрия начин и няма смисъл да обсъждаме дали ръководствоно ми има доверие или не. Разочарованието е голямо и затова стремежът ще бъде към подобрение“ каза още Мюленстийн.