Феликс Магат дебютира с 1:1 като гост на Уест Бромич начело на Фулъм. Лондончани доминираха през повечето време на мача, но пропуснаха да отбележат повече попадения и в края не само че изпуснаха успеха, но можеха и да загубят.

В крайна сметка точката не помогна на Котиджърс, които останаха последни с 21 точки. Пепе Мел пък все още е без победа начело на Албиън, който с 25 точки изобщо не може да бъде спокоен.

Новото попълнение Костас Митроглу, купен за 12 милиона от Олимпиакос, започна на пейката, а атаката се водеше от Уго Родайега. За домакините Никола Анелка още липсваше.

Първото положение бе за лондончани, като още във 2-ата минута Люис Холтби центрира отлично и Джони Хейтинга бе оставе оставен сам, но от 6-7 метра стреля с глава над вратата.

Малко след това отново халфът бе замесен, като този път размени пасове с Родайега преди да стреля покрай вратата от 20 метра. Последва опит и на оставения на далечната греда Родайега, но Гарет Маккоули се намеси и предотврати опасността.

Фулъм обаче продължи да играе добре. В средата на първата част Ашкан Дежага проби отдясно и центрира, а Стив Сидуел стигна пръв до топката, но ударът му мина над вратата. Тиеви Бифума показа, че и домакините могат да бъдат опасни, но Стекеленбург се намеси.

Логичното обаче се случи в 28-ата минута. Киърън Ричардсън се измъкна отляво и подаде към Холтби, който не успя да стреля, но пък отклони към Дежага, който с изстрел от границата на наказателното поле зарадва бившия си треньор в Германия и даде аванс на Фулъм.

Котиджърс определено действаха със самочувствие и Родайега накара Фостър да спасява удара му.  

Скоро след почивката Холтби отново създаде напрежение с подаване в наказателното поле, където имаше няколко негови съотборници, но Ричардсън не успя да се възползва.

Крис Брънт все пак притесни Стекеленбург при една от малкото ситуации за домакините, но стражът на лондончани спаси. Постепенно домакините се активизираха и Морисън накара вратаря на противника да спасява удара му. Последва неточен удар на Маккоули след корнер.

В крайна сметка натискът на Албиън даде резултат. В 86-ата минута Матей Видра стреля, Стекеленбург не се намеси и топката премина зад него. Холандецът успя да избие около голлинията, но технологията показа, че топката е влязла във вратата с целия си обем.

В добавеното време Дроздовете можеха и да стигнат до успеха, но ударът на Брънт бе спасен от Стекеленбург и двубоят завърши наравно.