Фулъм направи сериозна крачка към оцеляването, след като надви с 1:0 прекия си конкурент Норич у дома. 

Лондончани остават 18-и, но вече имат 30 точки, докато Канарчетата са 17-и с 32, като до края ще играят с Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал, докато хората на Феликс Магат ще срещнат Тотнъм, Хъл, Стоук и Кристъл Палас. 

Първото положение в мача бе за гостите. Нейтън Редмънд опита центриране, но топката се насочи опасно към близкия ъгъл преди Дейвид Стокдейл да успее да се протегне и да я избие. 

Домакините обаче бяха по-активни и Уго Родайега стреля опасно от движение, но покрай далечния ъгъл. Минути след това нападателят не успя да овладее дълго топка, което ако бе направил щеше да излезе на чиста позиция. 

В средата на първата част обаче Канарчетата можеха да съжаляват, че не поведоха. Първо Рики ван Волфсвинкел стреля отблизо от въздуха, но Дейвид Стокдейл показа отличен рефлекс и изби. При последвалия корнер Лерой Фер засече с глава, но стражът на лондончани отново показа класа и отрази. 

Късметът обърна гръб на гостите и малко след това, когато Робърт Снодграс изпълни отлично пряк свободен удар, но топката срещна напречната греда. И както често се случва след тези пропуски домакините вкараха. 

След центриране от фаул Стив Сидуел докосна топката и я отклони зад себе си с глава, където връхлитащия Родайега засече от границата на вратарското поле и реализира, за да даде преднина на Фулъм. 

След почивката Норич отново бе близо до гола. Подаване на Мартин Олсон изглеждаше, че ще стигне до Снодграс, който ще вкара отблизо, но в последния момент Аморебиета и Хангеланд успяха по някакъв начин да избият топката. 
 
Скот Паркър с първото си докосване накара Джон Руди да се намесва, а след малшансът отново споходи Канарчетата. Този път Майкъл Търнър видя как ударът му е избит пред голлинията от Родайега. 
В крайна сметка натискът на Норич не доведе до успех и така изглежда много вероятно тимът да изпадне след края на кампанията.