Мениджърът на Евертън Роберто Мартинес все още вярва, че тимът му не е изгубил шансове за четвъртото място.

"Карамелите" изненадващо загубиха с 2:3 от Кристъл Палас и така останаха на пето място, на една точка зад четвъртия Арсенал. До края на сезона остават само 4 кръга, като пред Евертън предстоят тежки домакински мачове на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, както и гостуване на Саутхямптън.

От своя страна Арсенал играе срещу Нюкасъл, Уест Бромич, Норич и Хъл Сити. Въпреки това Мартинес вярва, че ще има още обрати в класирането до края на сезона.

"Ако ми бяхте казали преди сезона, че ще сме на тази позиция, щях да кажа, че е страхотно. Пети сме, само на една точка зад Арсенал и с по-добра голова разлика".

"Не мисля, че Арсенал ще спечели всички точки до края на сезона. Когато разликата е само една точка, е важно какво правим ние. Наистина вярвам, че нещата все още са в наши ръце".

"Загубата е болезнена заради очакванията, които имахме. През първото полувреме бяхме малко страхливи и първият гол го показва. Изобщо не бяхме себе си. Не мисля, че Кристъл Палас бе достатъчно опасен, за да вкара три гола и това стана заради нас".

"Да получиш гол от корнер, когато очакваш Кристъл Палас да е силен в това отношение, прави нещата много, много трудни. През второто полувреме реакцията бе перфектна, отърсихме се от страха, но нямахме късмет да вземем нещо от мача, макар да заслужавахме поне равенство".

"Кристъл Палас беше възможно най-лошият опонент, срещу който можехме да играем в такъв мач. Мачът беше накъсван постоянно и те знаят как да използват тези моменти".

"Те са специалисти в това да разочароват съперника. И при втория им гол Джон Стоунс бе блокиран по разочароващ начин и това позволи на техния играч да вкара. Не мисля, че това трябва да се позволява, защото техният играч дори не се опитваше да играе с топката. Обикновено тези неща се забелязват".