Тим Крул може да напусне Нюкасъл през лятото, пише в днешния си брой английският вестник "Дейли Стар".

Мениджърът на "Свраките" Алън Пардю е твърдо решен да прекрои състава си след края на сезона, но холандският страж не е от футболистите с който той иска да се разделя.

Въпреки това обаче самият вратар сериозно обмисля възможността да смени клубната принадлежност. 26-годишният футболист е на мнение, че кариерата му е на кръстопът и може би е време да смени обстановката.

Според последни информации бъдещето на Крул в състава на Холандия за Мондиала през лятото е под сериозна въпросителна, тъй като наскоро селекционерът на "Лалетата" Луис ван Гаал не го включи в групата си.

Самият футболист има желание да играе в евротурнирите, но с Нюкасъл към днешна дата това е невъзможно, тъй като "Свраките" се лутат около средата на таблицата.

Усилено се говори, че към Крул има интерес от Ювентус, Милан и Тотнъм.

"Тим обича да играе за Нюкасъл, но същевременно той иска да печели трофеи и да играе на високо ниво", коментира източник, близък до самия вратар.

"Той трябва да вземе някои важни решения относно бъдещето си, но е наясно, че ако напусне Нюкасъл ще има желаещи, които да го привлекат", добави информаторът на изданието.

Крул има още две години до края на договора си.