Бъдещето на мениджъра на Кардиф Сити Оле Гунар Солскяер е сериозно застрашено, съобщават английските медии. 

Лошите резултати на отбора доведоха днес до извънредни разговори на норвежеца с ръководството в Лондон, което може да означава, че съвсем скоро предстои раздяла с него. 

Пойните птици паднаха от Мидълзбро снощи с 0:1, като регистрираха втора поредна загуба у дома и в резултат се смъкнаха до 17-о място в класирането на Чемпиъншип, което е сериозен провал предвид очакванията, че тимът ще се бори за промоция. 

Счита се, че собственикът Винсънт Тан все още е в добри отношения със Солскяер, но въпреки това заради лошите резултати може да се съгласи той да бъде заменен, тъй като направените допълнителни инвестиции не носят резултати досега. 

Норвежецът пристигна в Уелс в края на декември, но не успя да спаси състава от изпадане от Висшата лига, като под негово ръководство от 25 в лигата в рамките на два сезона, бяха спечелени само 5. От последните 4 пък отборът спечели само една точка. 

Феновете също не са доволни от случващото се и искат от Тан да уволни Солскяер и на негово място да постави свободния Тони Пюлис, който е роден в Нюпорт и дори е привърженик на Кардиф.