Хъл - Манчестър Сити, среща от 30-ия кръг на Висшата лига, "Кей Си Стейдиъм", 14:45 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон

Защитници: Сабалета, Ричардс, Компани, Демикелис, Лескът, Боята, Коларов, Клиши

Полузащитници: Силва, Насри, Навас, Милнър, Туре, Фернандиньо, Гарсия

Нападатели: Негредо, Джеко

Контузени: Йоветич, Настасич, Агуеро
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Гостите принципно са абсолютни фаворити за трите точки, но в последно време Сити демонстрира неубедителна форма и доказателство за това е позорното отпадане от ФА Къп срещу втородивизионния отбор на Уигън, който спечели и финала на турнира през миналата година именно срещу "Гражданите".

Освен това Мануел Пелегрини няма да може да разчита на голмайстора си Кун Агуеро, който отново се контузи. Стеван Йоветич и Матия Настасич са поредните контузени футболисти на тима, които ще пропуснат срещата. докато Майка Ричардс също има проблеми, но все пак попадна в групата на отбора си.

За домакините аут заради травми са Пол Макшейн и Роби Брейди, докато младокът Джак Ливърмор е под въпросителна, но все пак има шансове да играе в мача днес.

В последните 5 мача между двата отбора статистиката на Сити изобщо не е толкова убедителна, като тимът е успял да постигне само 2 победи, а освен това е загубил веднъж срещу "Тигрите". Двата тима са врътнали и 2 равенства помежду си.

Домакините се намират в отлична форма за отбор, който се бори за мястото си в елита. Те са постигнали 3 победи, 1 реми и 1 загуба за последните си 5 мача от всички турнири.

Манчестър Сити пък има едва 2 победи в последните си 5 мача от всички турнири, а освен това отборът е допуснал и 3 загуби по време на тези срещи. Последните седмици са кошмарни за тима, тъй като той отпадна както от ФА Къп, така и от Шампионската лига.

Нашата прогноза за този мач обаче е успех с два чисти гола за гостите.

Резултат: Хъл - Манчестър Сити 0:2