Националът Николай Бодуров отново имаше нещастието да си отбележи автогол, но все пак неговият Фулъм измъкна 3:3 при гостуването си на Родъръм в двубой от Чемпиъншип. 

Лондончани на три пъти изоставаха в резултата, но стигнаха до точка след голове на Рос Маккормак от дузпа, Коули Уудроу и Дан Бърн. 

Последният път бе в 86-ата минута, когато българският защитник отклони във вратата удар на Бен Прингъл. Само преди десетина дни той донесе победата на Хърватия в световна квалификация. 

Все пак Дан Бърн успя да изравни след корнер и удар с глава и по този начин Фулъм стигна до точка, като продължава с възхода си, въпреки че все още е на 22-о място само с 11 точки. 

Все пак 10 от тях дойдоха в последните 5 двубоя, когато начело на състава е Кит Саймънс, който за пореден път изрази надежда, че ще остане за постоянно. Освен него ръководството избира между Крис Хютън и Стив Кларк, но добрите резултати напоследък могат да наклонят везните в полза на Саймънс. 

Иначе след този кръг начело излезе Дарби Каунти след труден успех над последния Блекпул с 1:0 като гост и 26 точки. Уотфорд изпусна аванс срещу Нотингам и двубоят завърши 2:2, като Стършелите са втори с 25. Следват 6 отбора събрани в 2 точки, така че обратите в подреждането тепърва предстоят.