Феновете във футбола могат да обиждат играчи и треньори колкото си искат, но когато някой им отговори, тогава той задължително получава наказание. 

Така мениджърът на закъсалия във Висшата лига Лестър Найджъл Пиърсън отнесе санкция от един двубой и бе глобен с 10 000 паунда, заради конфронтацията си с привърженик на отбора при загубата от Ливърпул в началото на декември. 

Наставникът е предупреден да внимава за бъдещето си поведение, след като призна, че е използвал нецензурен език при спора със запалянкото. Инцидентът стана на трибуните, откъдето Пиърсън обикновено гледа мачовете като дава инструкции на помощника си.  

„Отговорих на един идиот и мога да му кажа, че ако не му харесва това което вижда, по-добре да не идва на стадиона. Това се отнася и за останалите” заяви по онова време Пиърсън. 

Днес Лисиците ще опитат да прекъснат поредицата си от 11 поредни мача без победа в трудната визита на Уест Хям. Отборът не е печелил, откакто надви Манчестър Юнайтед с 5:3 през септември, като оттогава спечели само 2 точки от мачовете си.