Мениджърът на Стоук Сити Марк Хюз удължи договора си с клуба, като се обвърза с Грънчарите до лятото на 2018-а година. 

Това е своеобразна награза за работата на уелсеца, чийто първоначален контракт бе до края на следващия сезон (лятото на 2016-а). 

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Челси пристигна на „Британия” през май 2013-а, като още в първия си сезон в отбора го изведе до рекордното 9-о място във Висшата лига, а през тази година тимът също върви добре, като е 10-и в момента. 

„Много съм доволен, че поднових договора си с клуба. Мисля, че това са вълнуващи времена за Стоук Сити. Всеки може да прецени, че може да направим още по-сериозен прогрес и силно искаме да видим докъде можем да стигнем” коментира Хюз. 

„Откакто съм тук всичко върви отлично. Отборът се развива, а това за мен е много важно. През този сезон ни е по-трудно заради различни обстоятелства, но въпреки това сме конкурентни и мисля, че през следващата кампания ще сме още по-силни. Последователността е от голямо значение във футбола и се надявам, че новият ми договор ще помогне на клуба и играчите да се развият още повече” добави специалистът.