След 4 години в клуба, Кевин Нолан се раздели с Уест Хям. Договорът на полузащитника бе прекратен по взаимно съгласие и той е способен да си търси нов тим. 

33-годишният футболист имаше важна роля за завръщанета на Чуковете във Висшата лига през 2012-а година, а в следващите две кампании бе водещият реализатор на състава. През миналия сезон обаче играеше по-малко, а и раздялата със Сам Алърдайс означаваше, че времето му на „Ъртън Парк“ изтича. 

„Насладих се напълно на времето си в Уест Хям, от което ще ми останат страхотни спомени. Сега очаквам новото предизвикателство в кариерата ми“ заяви Нолан, който отбеляза 31 гола в 157 срещи за лондончани. 

„ФК Уест Хям Юнайтед би искал да благодари на Кевин да неговите сериозни усилия и отдаденост през изминалите 4 години и му желае всичко най-хубаво в бъдеще, както на терена, така и извън него“ се казва в официално съобщение на Чуковете. 

Новият мениджър Славен Билич също благодари на Нолан. „Той бе страхотен капитан и отличен футболист, така че му желая единствено добро“ заяви хърватинът.