Нападателят на Англия и Тотнъм Хари Кейн е уверен, че скоро ще започне да бележи отново. 

Младокът предизвика фурор миналия сезон, след като отбеляза 30 гола и стигна и до националния отбор. През лятото обаче участва на европейското първенство до 21 години, където не успя да помогне на своя отбор, а и все още не се е разписал през настоящата кампания за Шпорите. 

„Все пак не трябва да забравяме, че миналия сезон по същото време, дори не бях титуляр във Висшата лига. В крайна сметка един нападател знае добре, че във футбола има периоди, в които всичко се получава както искаш и такива, в които нещата не вървят. Аз обаче зная на какво съм способен, вярвам в себе си и зная, че докато продължавам да правя нещата по този начин, головете ще дойдат” заяви Кейн преди мача на Англия със Сан Марино. 

„Не съжалявам, че през лятото участвах на европейското първенство за младежи. Исках да бъда там и това бе страхотно преживяване за мен. Единственото лошо бе, че турнирът не се разви според очакванията ни. Важно обаче бе да трупам опит и постигнах целта си” добави той.  

Двубоят срещу Сан Марино може да се окаже идеален за Кейн, който ще иска да прекъсне головата си суша срещу удобен съперник. В дебюта си през пролетта вкара 2 минути след появата си игра, а сега ще бъде доволен просто да успее да се разпише.