Мениджърът на Саутхемптън Роналд Куман предупреди феновете на тима да се наслаждават на играта на Садио Мане, докато все още имат възможност да го правят. 

С това холандецът сериозно намекна, че раздялата с 23-годишния футболист може би изобщо не е далеч. През лятото към него интерес имаше от Манчестър Юнайтед, а с представянето си досега сенегалецът демонстрира защо привлича внамание към себе си. 

Той реализира 4 гола в последните 3 срещи на Светците, като в събота бе в основата на успеха над Челси с 3:1 и напълно оправдава платените почти 12 милиона паунда на Ред Бул Залцбург през 2014-а. Сега обаче цената му е сигурно два пъти по-висока. 

„Може би един ден ще загубим Мане и тогава трябва да сме готови. Ясно е, че ако той продължава да играе по същия начин след края на сезона интересът към него ще бъде много голям, но сега ние се радвам, че той е при нас” заяви Куман пред „Дейли Еко”. 

„За да можеш да победиш отбор като Челси имаш нужда водещите играчи на тима да бъдат на високо ниво и Садио определено беше много опасен със своите изяви. Просто не можеше да бъде спрян, но като цяло смятам, че целият отбор игра отлично” добави холандецът.