Халфът на Евертън Том Клевърли и семейството му са станали жертва на нагъл грабеж, при който са били заплашени с бейзболни бухалки, съобщава вестник „Сън”. 

Бившият играч на Манчестър Юнайтед и съпругата му Джорджина Дорсет, която е тв-звезда са били заедно с две-годишното си дете, когато са били нападнати от бандитите в дома си в петък вечерта миналата седмица. 

Двамата не са пострадали физически, макар че психически са доста разстроени от случилото се. Те са загубили ценности на стойност около 175 000 паунда, сред които са два джипа Рейндж Роувър за общо около 100 000 лири. Останалите неща, които са откраднати са ценности и други скъпи предмети. На този етап полицията продължава да разследва грабежа. 

Клевърли и Джорджина се ожениха на бляскава церемония в Мейфеър през това лято, след като имат връзка още от 2012-а, а през юни 2013-а станаха и родители. 

Халфът напусна Юнайтед след доста години в клуба, след като така и не успя да се превърне в твърд титуляр, макар и да имаше добри изяви. Той подписа за 5 години с Карамелите, като през уикенда пропусна дербито с Ливърпул заради контузия в глезена.