Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обяви, че бъдещето на Хари Кейн е свързано с Шпорите след поредните спекулации, че той е цел на Манчестър Юнайтед и Челси. 

Снощи нападателят донесе победата над Карабах с 1:0 и така класира тима за елиминациите на Лига Европа. Това бе 9-о попадение в последните 6 мача за Кейн, който отново е в отлична форма. 

„Аз се радвам, че големи клубове проявяват интерес към  наши играчи. Това означава, че те се справят добре и играят силно. Но Хари, а и Юго Лорис, искат да останат тук. Кейн е един от най-добрите ни футболисти и е щастлив при нас. Иска да се развива, да помогне на отбора да влезе в Топ 4 и да спечели отличия с Тотнъм” заяви Почетино, който пусна доста силен състав в Азербайджан, въпреки дългото пътуване и предстоящото дерби с Челси в неделя. 

„Ние искахме да се класираме и го направихме. Срещу Челси ще бъдем в добро състояние, а и разполагаме с достатъчно широк състав. Освен това сме уверени и спокойни. Може би времето за възстановяване е наистина малко, но лекарите ще направят каквото могат” добави почетино, чийто тим ще изиграе двубоя по-малко от 72 часа след сблъсъка с Каралах.