Нападателят на Лестър Сити Джейми Варди се разписа срещу Манчестър Юнайтед и стана първият футболист в историята на английската Висшата лига, който отбеляза попадения в 11 поредни мача.

Варди откри резултата на "Кинг Пауър Стейдиъм" в 24-ата минута, за да подобри рекорда на холандеца Рууд ван Нистелрой именно от Манчестър Юнайтед с голове в десет последователни срещи от 2003 година.

Нападателят на Лестър реализира 14-ото си попадение за сезона, след като при контраатака беше изведен в дясно в пеналта от Кристиан Фукс и с удар по диагонала преодоля Давид де Хеа.

28-годишният Варди започна серията си с гом от дузпа на 29 август срещу Борнемут, а след това вкара последователно на Астън Вила, Стоук Сити, Арсенал, Норич Сити, Стаутхямптън, Кристъл Палас, Уест Бромич Албиън, Уотфорд, Нюкасъл и днес на Манчестър Юнайтед.

Гостите изравниха резултата малко преди почивката, след като Бастиан Швайнщайгер засече с глава центриране от корнер на Дейли Блинд и записа първия си гол за отбора в шампионата.