Голмайсторът на Лестър Джейми Варди е на мнение, че за отбора му няма да бъде провал дори и да не спечели титлата. 

Лисиците излизат утре срещу Арсенал с аванс от 5 точки в класирането и за нападателя е ясно, че предстои сериозно изпитание за отбора му, но остава спокоен. 

„Няма да бъде провал ако не спечелим титлата, защото преди старта на кампанията никой не считаше, че подобно нещо е възможно да се случи. Ние обаче просто сме в добра серия и се наслаждаваме на всяка една минута от тази поредица” заяви Варди.  

„Това са много важни мачове и ние знаем, че ще бъде трудно, особено след като по-рано през сезона те ни биха с 5:2 у дома. Не мисля обаче, че резултатът беше реален, защото двубоят можеше да се развие и в двете посоки и беше много отворен сблъсък” добави той в интервю пред „Soccer AM”. 

„Знаем, че те притежават играчи от световна класа, но също така сме уверени, че можем да създадем проблеми на всеки един противник. Ще се стремим именно към това и се надявам, че ще успеем да използваме шансовете, които ще имаме. Духът в тима е на много високо ниво. Всичко започна още в края на миналия сезон, когато оцеляхме, а след това продължихме по същия начин” каза още Варди, който има 18 гола за сезона, след като през миналия не бе на това ниво. 

„Смятам, че просто ми трябваше време, за да се адаптирам. Същото се бе случвало и преди това. Просто бе необходимо да коригирам някои неща в играта си, но скоростта ми и агресията винаги са били в играта ми”.