Мениджърът на Уест Хям Славен Билич вече е фаворит за уволнение, след като Чуковете паднаха за четвърти път поред и за пети в 6 мача след 0:3 от Саутхемптън. 

Нещата за лондончани изобщо не вървят и букмейкърите свалиха сериозно коефициента хърватинът да бъде първият наставник от английския елит, който ще бъде освободен. 

Досегашният фаворит Франческо Гуидолин е втори, макар че това едва ли топли особено италианския треньор на Суонси. Иначе според халфа на Уест Хям Марк Нобъл тимът е стигнал дъното. 

„След първия гол просто се сринахме. Можеха да ни вкарат и 6 гола и Адриан направи някои много добри спасявания. Погледнато от хубавата страна нещата едва ли могат да се влошат повече“ заяви той. 

„Дори да бяхме продължили да играем до вечерта, нямаше да вкараме. Смятам, че големият ни проблем е увереността, защото не започнахме добре сезона като цяло. Отпаднахме от Европа, което ни повлия. Играем зле в защита, но не трябва да се обвиняваме, а да се опитаме да променим нещата, защото имаме време да го направим“ каза още Нобъл.