Страхотен гол на Димитри Пайе спаси Уест Хям от пета поредна загуба във Висшата лига и Чуковете направиха 1:1 у дома с Мидълзбро. 

Лондончани бяха в ужасяваща серия от лоши резултати, като сега поне не загубиха. С 4 точки обаче те остават сред последните три, като заемат 18-о място. Новакът е с 6 и също спря негативна поредица от 3 двубоя. 

Двата гола на „Лондон Стейдиъм” паднаха след паузата. Първо в 51-ата минута Кристиан Стуани реализира за Боро с глава след центриране на Виктор Фишер. 

6 минути след  това обаче, Пайе получи вляво успя да се освободи от четирима съперници и с удар по диагонала реализира, за да зарадва поставения под напрежение Славен Билич. 

В друг мач Съндърланд остана без победа след 1:1 срещу Уест Бромич, но поне докопа втора точка. Насер Шадли вкара за гостите преди почивката, но Патрик ван Аанхолт изравни в 83-ата минута след включване в атака. 

В последния мач от деня Уотфорд и Борнемут направиха 2:2, след като гостите на два пъти повеждаха. Така и двата състава имат по 8 точки в актива си.