Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков взе участие в официалната пресконференция в Лондон преди гостуването на Арсенал от 3-ия кръг на Шампионската лига. Двубоят е в сряда от 21:45 ч българско време.

Той обяви, че противникът има своите слаби страни. Вижте и какво каза Съни.
 
- Ласкаят ли ви думите на Арсен Венгер, който по-рано обяви, че излиза със същия състав от предишния мач (3:2 срещу Суонзи през уикенда – бел.ред.), гледал е Лудогорец срещу ПСЖ и е видял изключително добър отбор в Шампионската лига. Как бихте коментирали?
- Разбира се, че е приятно, когато толкова голям специалист признава нашия отбор. Но ние трябва да дадем всичко от себе си на терена, тъй като се изправяме срещу изключително стойностен отбор.
 
- Има ли у футболистите на Лудогорец притеснение, че се изправяте срещу толкова голям отбор?
- Притеснения нямам, наистина, има голямо вълнение, защото ще играем на страхотен стадион, сега го видях отвън. Познавам отбора ни, вълнуваме се от този мач. В момента Арсенал е един от най-силните отбори в Европа и един от отборите, който може да наложи своя стил дори срещу Барселона. Нашият стил с подаванията наподобява техния, мащабите, разбира се, са различни.
 
- Как може да стигнете до нещо в този мач?
- Имат много малко слаби страни, но ги имат. Старши треньорът ни е запознал детайлно с техния отбор. Имаме шанс да се представим достойно утре.