Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино критикува поведението на Юрген Клоп и екипа му по време на двубоя с Ливърпул снощи. 

Червените стигнаха до 1/4финалите за купата на Лигата след труден успех с 2:1, но трябваше да треперят в последните минути, след като Винсънт Янсен върна един гол от дузпа. 

Босът на лондончани се ядоса от протестите на Клоп и асистента му Желко Бувац пред четвъртия съдия заради нарушение на Кевин Вимер. 

„Беше малко странно в края на двубоя цялата тяхна пейка да се оплаква от нас, след крайният им защитник Трент Аликзандър-Арнолд трябваше да бъде изгонен заради грубото си влизане срещу Бен Дейвис” заяви Почетино. 

„В крайна сметка съдията ще вземе решение дали има нарушение и той прецени, че няма такова. Беше наистина странно. Приемам, че е нормално да има оспорване на решенията, но те претендираха срещу обикновен фаул. В същото време бяха късметлии, че не завършиха мача с 10 играчи” добави аржентинецът, който не направи трагедия от загубата. 

„Направихме добър мач, като и двата тима искаха да го спечелят. Малко съм разочарован от резултата, тъй като създадохме доста добри положения. Като цяло се гордея от момчетата и от техния дух и борбеност” изтъкна Почетино.