Тони Пюлис ще остане мениджър на Уест Бромич още един сезон, след като удължи договора си с клуба до лятото на 2018-а. 

Настоящият контракт на наставника бе до края на настоящата кампания и въпреки че имаше слухове за раздяла с него, той ще остане начело на Дроздовете още един сезон. Клубът е с нови собственици от Китай и явно шефовете искат стабилност. 

„Това е време за промяна в Албиън, но това означава, че в такъв период имаш нужда от последователност. Както казвах и преди, имам желание да изградя нещо тук и да изиграя своята роля в подобрението на клуба. Това няма как да стане за няколко дни, но стъпка по стъпка смятам, че вървим напред” заяви Пюлис, който наскоро записа своя мач №1000 в мениджърската си кариера. 

Той пристигна на „Дъ Хоуторнс” през януари 2015-а година, след като преди това имаше успешни периоди в Стоук, който утвърди в елита и в Кристъл Палас, който спаси от изпадане през 2014-а и спечели наградата за мениджър на сезона. 

„Тони е доказан специалист с огромен опит от една от най-трудните лиги в света. Той носи стабилност и в настоящия момент ние сме радостни, че Тони поднови договора си и вярваме, че това ще ни донесе много хубави неща” каза президентът Джон Уилямс. 

Уест Бромич е 13-и във Висшата лига в момента с 10 точки от първите 9 мача, като утре на отбора предстои труден сблъсък у дома с лидера Манчестър Сити.