Джак Уилшър отново е част от националния отбор на Англия, след като временния селекционер Гарет Саутгейт го повика за сблъсъците с Шотландия и Испания. 

Халфът не попадаше в състава за последните мачове, въпреки че бе част от тима, който се провали за пореден път на Европейското първенство през лятото. 

След като премина в Борнемут под наем обаче, той играе редовно и подобри формата си, което накара Саутгейт да го върне, още повече, че контузията на Деле Али освободи място в средата на терена. 

Хари Кейн също се завръща за Трите лъва, след като се възстанови от контузия в глезена и дори вкара гол от дузпа, за да донесе равенството на Тотнъм в дербито с Арсенал. Преди това той не игра 7 седмици. 

Крис Смолинг и Люк Шоу от Манчестър Юнайтед не са в списъка, тъй като имат здравословни проблеми, но пък Саутгейт повика Майкъл Кийн от Бърнли. 

Ето и пълния списък: 
Вратари: Форстър (Саутхемптън), Харт (Торино), Хийтън (Бърнли)
Защитници: Бъртранд (Саутхемптън), Кейхил (Челси), Клайн (Ливърпул), Джагиелка (Евертън), Кийн (Бърнли), Роуз  и Уокър (Тотнъм), Стоунс (Манчестър Сити)
Халфове: Уилшър (Борнемут), Дайър (Тотнъм), Дринкуотър (Лестър), Хендерсън и Лалана (Ливърпул), Лингард (Манчестър Юнайтед), Стърлинг (Манчестър Сити), Танузънд (Кристъл Палас)
Нападатели: Руни и Рашфорд (Ман Юнайтед), Уолкот (Арсенал), Стъридж (Ливърпул), Варди (Лестър), Кейн (Тотнъм)