Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обяви, че Шпорите искат да стигнат далеч в Лига Европа, след като в Шампионската лига не се представиха на ниво. 

Утре лондончани се нуждаят от точка срещу ЦСКА Москва, за да заемат третото място в групата си и макар и за мнозина тази надпревара да не е особено атрактивна, за боса на тима това не е така. 

„В Шампионската лига не се представихме както трябва, асобено на „Уембли“. За нас обаче е важно да се класираме за Лига Европа и защо да не стигнем далеч в турнира?“ заяви специалистът, чийто тим загуби и двете си домакинства до момента. 

„Трябва да останем позитивни. Вярно е, че чисто психологически няма да е лесно да се настроим за различна надпревара, но след като сме показали, че не заслужаваме да продължим в Шампионската лига, тогава нашата отговорност е да се представим на ниво в другия турнир“ добави той. 

Добрата новина за Тотнъм е, че след като пропусна 10 мача поради контузия, Тоби Алдервайрелд вече е възстановен и ще бъде в групата. „Доволни сме, защото той е готов. За него е важно след 2 месеца отсъствие отново да бъде в отбора и утре ще стартира на пейката. След това ще преценим дали през уикенда да започне срещу Манчестър Юнайтед“ изтъкна Почетино.