Полузащитникът на Хъл Сити Робърт Снодграс призна, че е симулирал, за да спечели дузпа в мача с Кристъл Палас, който завърши 3:3. 

Шотландецът падна на земята в средата на първото полувреме, въпреки че Скот Дан не го докосна при една ситуация. Реферът Майк Джоунс изненадващо отсъди наказателен удар, а след мача босът на гостите Алан Пардю заяви, че Снодграс трябва да се срамува от действието си. 

Малко след това играчът коментира ситуацията в Туитър. „Извинявам се. Това нямаше как да бъде дузпа. Аз обаче помислих, че защитникът ще се плъзне по тревата, така че очаквах да има контакт“ постна Снодграс. 

Палас се нуждаеше от късен гол на Фрейзър Кембъл, за да стигне до точка, въпреки че водеше  2:1 в средата на второто полувреме. Бързи попадения на Диоманде и Ливърмор приближиха Хъл до победата, но лондончани все пак взеха точка. 

„Бих използвал думата „изфабрикува“ за ситуацията със Снодграс. Оправдам рефера и той просто сбърка. Снодграс обаче съм убеден, че ще се срамува, когато види положението отново“ заяви Алан Пардю. 

Неговият колега Майк Филън призна, че моеж би ще говори с халфа в следващите дни и ако ситуацията е била против неговия тим сигурно е щял  да бъде ядосан. Хъл остава в зоната на изпадащите с 12 точки, докато Палас също не може да бъде особено спокоен, тъй като има 15.