Мениджърът на Уест Хям Славен Билич призна, че звездата на тима Димитри Пайе няма никакво желание да играе повече за клуба и иска да напусне.

Според хърватския специалист Пайе е заявил, че няма да играе в предстоящия шампионатен мач с Кристъл Палас и иска да бъде трансфериран в друг, по-силен отбор. Интерес към него има и от отбори от китайската Супер лига.

"Не е един път сме казвали, че няма да продаваме най-добрите си играчи, но Пайе няма желание да играе за нас. Той иска да напусне", каза Билич.

"Ние няма да го продадем. Този отбор, екипът, ние му дадохме всичко и винаги сме били до него. Чувствам се предаден. Ядосан съм", каза още Билич.

Пайе подписа 5-годишен договор с Уест Хям през февруари миналата година, след като само за няколко месеца се превърна в основен играч за "чуковете", а освен това и в твърд титуляр в националния отбор на Франция.

През този сезон обаче качеството в играта на бившия халф на Олимпик Марсилия спадна, а лондончани се намират на 13-о място след първите 20 кръга във Висшата лига.