Мениджърът на Тотнъм оцени високото точката, която тимът му постигна след 2:2 на терена на Манчестър Сити, наваксвайки два гола пасив. 

Шпорите бяха надиграни през по-голямата част на двубоя, но показаха ефективност в нападение и стигнаха до ценно равенство. 

„Беше труден двубой и за двата отбора. Вярно е, че те бяха по-добри през първата част и заслужаваха повече, а ние имахме късмет да се оттеглим на почивка при 0:0. След това обаче се подобрихме и въпреки че изостанахме, не загубихме вярата си, а това е от огромно значение. Изключително важна точка за нас” заяви аржентинецът. 

„Сити започна по-добре мача, искайки да се реваншира за случилото се срещу Евертън. Ние пък бяхме твърде спокойни. По време на паузата си казахме някои неща, станахме по-агресивни, а и в крайна сметка във футбора е важно да имаш вяра, когато не играе особено добре” добави той. 

„Не смятам, че имаше дузпа срещу Стърлинг. Същото е като да е оплакваме от игра с ръка на Сане при първия гол. За съдиите е трудно. Има много бутания по време на мачовете, които не се отсъждат като нарушения и това бе подобно. В крайна сметка се радвам, че показахме характер” каза още Почетино.