Мениджърът на Челси Антонио Конте остана доволен от успеха над Хъл късно снощи, макар че уточни, че това определено не е бил от най-добрите мачове на неговия отбор.
 

''Сините'' все пак обаче успяха да се възползват от издънките на някои от преките конкуренти за титлата. На практика само Арсенал от опонентите на лондончани успя да спечели пълен актив от точки. Другите отбори пък направиха грешни стъпки. 

''Този мач определено не бе в графата на най-добрите ни, но вече се намираме във втората част на сезона и сега точките са най-важни'', обяви философски италианският специалист по време на пресконференцията след мача. 

''Мачът бе много важен за противника ни, защото те се борят да не изпаднат. Изправихме се срещу отбор с много добра организация. След този мач можем да кажем, че определено се намираме в доста тежък шампионат и макар да играхме срещу изпадащ отбор ни бе доста трудно''.

''Много от нашите противници загубиха точки. Не е лесно да играеш в последния ден от уикенда, след като си научил резултатите на другите отбори. Въпреки това се справихме. 

''Колкото до Диего Коста, той изигра много добър мач и отношението му към двубоя бе прекрасно. Доволен съм. Сега за него е много важно да почине, защото изразходи много физическа и психическа енергия''.

''Дали ще станем шампиони, не мога да кажа още. Губил съм титла четири кръга преди края по доста болезнен начин. В момента сме с осем точки пред втория, но има цели 16 кръга до края на сезона. Нищо не е решено. Ще ни бъде адски трудно.