Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Мемфис Депай отхвърли сравненията с Дейвид Бекъм след страхотния си гол вчера срещу Тулуза. 

Крилото на Лион отбеляза с удар почти от центъра, прехвърляйки вратаря Албан Лафон и веднага бе сравнен с изпълнението на Дейвид Бекъм срещу Уимбълдън от 1996 година. 

„Не съм Дейвид Бекъм и не мога да се сравнявам с такава легенда. Разбира се, страхотно съм доволен, че отбелязах подобно попадение. Преди няколко години опитах нещо подобно, когато играех за ПСВ, но тогава ударих греда. Сега имах късмет“ коментира той пред „Канал +“. 

„Още през първото полувреме видях, че техният вратар има навика да излиза по-напред. Докато ги пресирахме видях, че е далеч от голлинията и след като отнехме топката вече знаех, че ще стрелям. Обърнах се, направих го и се получи“ добави Депай. 

„В първия момент дори не видях, че топката влиза във вратата, но пък стадионът изригна и разбрах, че съм вкарал. Мисля, че това е най-добрият го в кариерата ми и съм много щастлив“ каза още холандецът, който има 5 гола в 10 мача за Олимпик.