Вратарят Джо Харт каза, че преминаването му в Уест Хям от Манчестър Сити е насочено към редовната игра в клуб, за да е сигурен, че продължава да бъде първи избор за Англия.

30-годишният футболист, който има 348 мача за Сити не е желан от мениджъра Пеп Гуардиола. Харт бе под наем в Торино през миналия сезон, но той не беше продължен.

"Казах преди, няма абсолютно никакъв шанс да играя за Англия без да играя редовно. Да играете за националния отбор трябва да бъдете във форма, особено за един отбор с високо качество като Англия".

"Искам да играя за отбор, който ме иска. Бих искал да бъда постоянно в един клуб, но това не е така. Ще трябва да се справя и така, което не е трудно за мен, защото давам 100%, където и да съм. Аз съм 150% ангажиран с Уест Хем - те са единственият отбор за мен".

"Уест Хем и националният отбор са единствените отбори, за които ми пука през този сезон", заяви Джо Харт пред "Скай Спортс". Очаква се Харт да направи дебют за Уест Хям в предстоящата контрола с Вердер Бремен утре.