Защитникът на Тотнъм Дани Роуз се извини за изказванията си, с които създаде напрежение в тима непосредствено преди началото на сезона. 

Той разбуди духовете като намекна, че може да напусне, получавайки парите, които заслужава, а освен това с твърденията, че Шпорите трябва да започнат да печелят трофеи и призова клубът да купи футболисти. Сега обаче се разкая. 

„След като имах време да обмисля действията си разбрах, че това, което казах не бе правилно и заради момента, в който се случи. Не съм искал да обидя никого и се извинявам на президента, мениджъра, съотборниците си и феновете” заяви Роуз. Думите му зарадваха мениджъра Маурисио Почетино. 

„Хубаво е, че се извини. Сега продължаваме напред. Спокойни сме. Прощавам му, така че всичко е наред” сподели аржентинецът, който твърди, че Роуз остава в плановете му, въпреки скандала и това, че няма да играе срещу Нюкасъл поради контузия. 

„Миналото лято той подписа нов 5-годишен договор, така че е наш играч. Сега просто трябва да се оправи по-бързо. При мен нищо не се е променило за него. Той се извини, така че случилото се остава в миналото” изтъкна Почетино.