Два гола на Чичарито не стигнаха на Уест Хям за първа точка за сезона, след като тимът падна драматично с 2:3 при гостуването си на Саутхемптън. 

Чуковете наваксаха пасив от два гола с човек по-малко, но изпуснаха равенството в края, когато Чарли Остин вкара втората дузпа за Светците в двубоя и така южняците взеха първа победа, като имат 4 точки на сметката си. 

Преди това Маноло Габиадини откри в 11-ата минута след пас на Нейтър Редмънд, а Душан Тадич удвои след първия наказателен удар в мача в 38-ата. Малко преди това Марко Арнаутович от гостите бе изгонен за удар с лакът срещу Джак Стивънс. 

Въпреки това Хавиер Ернандес върна един гол точно преди паузата, след като направи добавка след удар на Антонио. В 60-ата минута Габиадини удари греда, а в 72-ата Чичарито изравни, след като отново се оказа на точното място и реализира отблизо. 

Драмата настъпи в края, когато първо Редмънд удари греда, а в добавеното време Сабалета събори Йошида и последва нова дузпа, която Чарли Остин вкара, за да донесе триумфа на Саутхемптън.