Още една мениджърска глава падна във Висшата лига, след като Уест Бромич уволни Тони Пюлис след почти 3 години начело на тима. 

Серията лоши резултати и спечелените само два мача от последните 21, накара ръководството да вземе мерки, като последната капка бе погромът с 0:4 от Челси в събота. 

„Тези решения никога не се взимат прибързано и винаги са в интересите на клуба. В този бизнес са важни резултатите и в края на миналия сезон и до този момент от настоящия, нашите резултати определено са разочароващи. Благодарни сме на Тони за неговата отдаденост и работа и му желаем всичко най-хубаво“ заяви президентът Джон Уилямс. 

Под ръководството на Пюлис Дроздовете завършиха 13-и, 14-и и 10-и, но през този сезон отборът е едва 17-и с 10 точки, като загуби последните си 4 мача и е без победа в 10 в първенството. 

Временно отборът ще бъде воден от Гари Мегсън, а това е поредната мениджърска промяна в английския елит през сезона, след като преди това рокади имаше в Лестър, Евертън, Уест Хям и Кристъл Палас.