Водещата на телевизия "Скай" Джесика Кастроп отново получи удар с топка в главата. За трети път в нейната вълнуваща кариера... Този път тя пострада преди срещата между Байер Леверкузен и Хофенхайм, завършила 2:3.

По време на загрявката преди двубоя футболистът на Леверкузен Филип Волшайд не прецени добре своя удар и уцели Кастроп в десетката...

Водещата прие случката с чувство за хумор и написа на своята страница в социалната мрежа Фейсбук "случи ми се отново". Като истински кавалер, Волшайд моментално се извини на Джесика.

Кастроп доби голяма популярност и извън Германия през 2010 година. Тогава Халид Буларуз от Щутгарт я "центрира" с мощен изстрел, в присъствието на Фреди Бобич. Минути след това Джесика е била откарана в болница, където е останала цялата вечер.

Водещата получи за първи път удар с топка в главата по време на мач за купата на Германия в Бургхаузен. В Германия се шегуват, че в скоро време Джесика ще стане специалист не само при анализите на мачовете, но и при играта във въздуха...

Филип Волшайд и Джесика Кастроп:

Халид Буларуз и Джесика Кастроп: