Наполи - Волфсбург, среща-реванш от 1/4-финалите на Лига Европа, стадион "Сан Паоло", Неапол. 22:05 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
В първата среща неаполитанци стигнаха до шокираща победа с 4:1 в Германия и днешният реванш се очертава като протоколен, но все пак италианците още не са си свършили работата напълно.

Рафа Бенитес няма да може да разчита на контузените Зунига и Мичу, както и на болния Маджо, докато гостите ще бъдат без Шюрле, Де Бройне и Хънт, които са контузени. Освен това Виейриня е с грип.

Формата на италианците е доста добра напоследък и отборът е в серия от 3 поредни победи във всички турнири, след като преди това бе навлязъл в миникриза след малка серия от загуби.

"Вълците" са с 3 победи в последните си 5 мача от всички турнири.

Наполи се слави с доста добра защита в Европа през този сезон и отборът е допуснал само 5 гола в 11 евросрещи през настоящата кампания, а освен това е запазил цели 7 пъти вратата си суха по време на тях.

Това далеч не е най-доброто постижение на тима, след като Наполи спечели през сезон 1988-1989 година Купата на УЕФА след успех с 2:1 над Щутгарт.

Освен това тимът е страхотен домакин на европейската сцена и е допуснал само едно попадение в последните си 4 евродомакинства.

Германците обаче са добри гости през този сезон в Европа и имат 3 победи и 1 реми в последните си 4 гостувания в турнира.

Нашата прогноза е реми с по един гол.

Резултат: Наполи - Волфсбург 1:1