Ливърпул - Хофенхайм, среща-реванш от плейофния кръг за влизане в груповата фаза на Шампионската лига, стадион "Анфийлд", 21.45 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

ЛИВЪРПУЛ: Миньоле, Ловрен, Матип, Александър-Арнолд, Робъртсън, Вайналдум, Хендерсън, Джан, Салах, Мане и Фирмино

ХОФЕНХАЙМ: Бауман, Вогт, Нордвейт, Хюбнер, Кадерабек, Руп, Демирбай, Зюбер, Крамарич, Гнабри и Вагнер

Прогноза на Gol.bg:
Англичаните постигнаха победа с 2:1 при визитата си на германска земя и са абсолютни фаворити за влизане в груповата фаза на най-комерсиалния турнир.

В днешния мач Юрген Клоп няма да може да разчита на контузените Лалана, Клайн и Ингс, както и на Коутиньо, който не играе за отбора, тъй като е подал молба за трансфер до ръководството и се чака да се види, дали "мърсисайдци" ще го продадат на Барселона.

Гостуващият тим от своя страна няма никакви кадрови проблеми за този мач. 

Доста интересно е да се отбележи, че Ливърпул е непобеден от германски отбори у дома и има на сметката си 11 победи и 3 ремита в 14 срещи.

Последните два немски тима срещу които мърсисайдци се изправиха бяха Борусия Дортмунд и Аугсбург, като и двата отбора загубиха с по едно попадение разлика визитата си на местния стадион. 

Една от звездите на домакините Роберто Фирмино бе част от Хофе през периода 2011-2015 година и вкара 38 гола в 140 мача за тима. 

Нашата прогноза за този мач е успех с 3:1 за домакините.

Прогноза: Ливърпул - Хофенхайм 3:1