Тази вечер Германия приема Азербайджан в протоколна откъм крайно класиране в групата световна квалификация, но селекционерът на Маншафта Йоахим Льов надъхва своите момчета.

Причината е, че световният шампион може да постави невиждан рекорд. До момента само националният отбор на Испания е записвал цял цикъл от победи, като това се случи преди титлата на Ла Фурия от 2010 година. Головата разлика на германците обаче е много по-добра и в момента достигна впечатляващите показатели от (+35).

"Сега започва подготовката ни за световното и истинската работа. Това ще бъде най-трудният ни турнир, защото само ние като световни шампиони имаме какво да губим. Останалите могат само да спечелят. От четири години сме №1 в света, това постоянство е единствено по рода си. Но ако сме доволни от постигнатото, пътят е само надолу. Всеки един от 23-ата играчи трябва да бъде на топ-ниво във всяка една секунда, за да изиграем силно световно. Само тогава титлата е възможна. Трябва отново да имаме този огромен глад за успехи", коментира Льов.