Наполи измъкна ценна победа с 1:0 като гост на Торино, макар че бе надигран през по-голямата част от мача. Единственото попадение отбеляза Игуаин в последната минута. Виненочервените удариха две греди и създадоха още няколко положения, но в крайна сметка записаха четвърти мач поред без отбелязан гол в Серия А. Южняците пък се изравниха по точки с втория Рома и поставиха Вълците под напрежение преди мача им с Удинезе.

Двата тима започнаха мача в доста високо темпо. Наполи се стремеше да атакува повече, а домакините в отсъствието на ударния дует Черчи – Иммобиле се задоволяваха с опити за контраатаки. И двата отбора обаче допускаха доста грешки в началото на двубоя.

Постепенно домакините взеха инициативата и ролите се размениха. Първия точен удар отправи Меджорини от Торино в 17-ата мин. Той стреля диагонално от границата на пеналта, но Рейна спаси.

В 27-ата мин. пък Жоржиньо изведе отлично Кайехон с разсичащ пас, но крилото на Наполи предпочете да центрира, вместо да шутира, а Игуаин остана далеч от топката. Малко по-късно пък защитникът на Торо Бово изстреля истинска бомба от 30 метра, но нацели гредата.

Ел Кадури нанесе втория точен удар в мача в 47-ата мин., но вратарят на Наполи Рейна улови удара му от 20-ина метра. В 52-ата мин. Игуаин също стреля от средна дистанция, но стражът на Торо Падели отрази шута му.

В 53-ата мин. Барето изведе майсторски Меджорини, който отблизо нацели страничната греда.  До този момент Ноаполи определено не оправдаваше амбициите си за второто място и имаше огромен късмет резултатът да продължава да е 0:0. Малко по-късно пък Дармиан стреля опасно отдалеч, но стражът на южняците Рейна изби в корнер.

В 72-ата мин. резервата на виненочервените Иммобиле направи страхотен пробив отляво, но ниското му центриране бе пресечено от Рейна. Минута по-късно нападателят направи непростим пропуск. Куртич открадна топката от Бехрами и я поднесе на деветката на Торино. Иммобиле обаче като че ли прибърза и прати кълбото в облаците.

В 85-ата мин. Мертенс влезе навътре откъм лявото крило и стреля опасно с десния крак, но Падели отрази шута му. Последваха два поредни корнера за Наполи, след втория от които Мертенс стреля отново, а вратарят на Торо пак отрази удара му.

Обрачът около вратата на домакините обаче се затягаше и 90-ата мин. Игуаин донесе победата на Наполи. Аржентинецът се освободи от Глик с помощта на нарушение, остана сам срещу Падели и го простреля, макар че вратарят на Торо отклони удара му.