Наполи победи последния в класирането Катания с 4:2. Основният реализатор на небесносините Гонсало Игуаин остана резерва, но това изобщо не се отрази на съотборниците му. Тимът на Рафа Бенитес отбеляза четири попадения през първото полувреме, макар че домакините от Сицилия треснаха две греди.

Сапата откри отблизо на празна врата в 17-ата мин. Хамшик изведе Кайехон вдясно и той подаде на колумбиеца, който нямаше как да сбърка.

Кеко удари греда за Катания, но Наполи удвои, когато вратарят Андухар и защитникът Легроталие подариха топката на Кайехон и то вкара на празна врата в 25-ата мин..

Бариентос удари втора греда за домакините, а Енрике отбеляза фантастичен удар с шут от остър ъгъл, след като получи пас от Хамшик и изненада Андухар.

Дуван Сапата пък покачи на 4:0 в 43-ата мин., след като бе изведен от Кайехон и с премерен удар преодоля стража на домакините.

Прави чест на домакините, че не се отчаяха от резултата и продължиха да налитат към вратата на Наполи. В 52-ата мин. Монсон върна едно попадение за Катания, когато довкара отблизо една зле избита от вратаря на Наполи Рейна топка.

Гьомбер пък вкара втори гол за сицилианците в 75-ата мин., когато засече с глава центриране от корнер.