Треньорът на Рома Руди Гарсия се кани да вгорчи живота на Манчестър Сити в днешния мач между двата тима.

"Римските вълци" се намират в брилянтна форма и като нищо са способни да поднесат изненадата срещу английския шампион.

Отборът започна участието си в Шампионската лига с разгром над руския ЦСКА Москва, докато "Гражданите" загубиха визитата си от колебливия Байерн Мюнхен в първия си мач от групите.

"Започнахме добре сезона и взехме три точки срещу ЦСКА Москва в първия ни мач от груповата фаза. Именно тези три точки срещу руснаците ни дават шанс да играем без да има прекалено голям натиск върху нас. Имаме всичко необходимо, за да спечелим срещу Манчестър Сити. Те от своя страна имат всичко необходимо, за да загубят", заяви Гарсия на пресконференцията преди мача.

"Нека не забравяме, че бяхме в четвъртата урна на жребия, което практически означава, че сме аутсайдерите в групата - особено за английския и немския шампион. Тази роля обаче ни мотивира да покажем, че може би тяхната оценка за нас е грешна. Всичко опира просто до нашата гордост. Трябва да бъдем настоятелни на терена, а не да бъдем просто зрители. Няма да ни бъде никак лесно, но ще направим нещата за Манчестър Сити много трудни".

"Сити е отбор, който разчита много на владеенето на топката. Те могат да ускорят много темпото в един мач, благодарение на играчите с които разполагат. Ние обаче ще трябва да бъдем готови, да отговорим на всеки един техен ход. Трябва да сме организирани, при това много добре. Трябва да се възползваме от момента, защото съм сигурен, че ще имаме своите шансове по време на мача", завърши той.

 

Прогнозирай мачовете от Шампионската Лига и спечели страхотни награди