6 милиона евро цена на Ивайло Чочев заковаха корифеите от " "Гадзета делло Спорт". Талантът от село Трънчовица заби 2 гола за "Палермо" срещу "Джежноа" за успеха 2:1. Така заформи седмичната си сметка на 3 попадения.

"Гадзета" прогнозира, че бившият халф на ЦСКА ще бъде голям хит през следващия сезон. Изданието отбелязва, че Чочев вече не е просто любимецът на президента Дзампарини, в който той е вложил 2 милиона евро.

Играта на Чочев се определя без ирония като "българска класа", което е четка за реномето на западналия ни футбол. Ивайло е оценен с осмица по десетобалната система.

"Отвъд двата гола той демонстрира високо ниво от тактическа гледна точка. Двата гола не бяха резултат на интуция в момента, а на отработени движения в седмичния тренировъчен цикъл", обобщава спортната библия.

В 30-ия кръг българският халф влезе в идеалната единадесеторка на Серия А. Очаква се това да се повтори и тази седмица. Междувременно Чочев посвети двата гола на сестра си Христина, с която са изключително близки и редовно му гостува в Италия.

6 милиона евро цена на Ивайло Чочев заковаха корифеите от " "Гадзета делло Спорт". Талантът от село Трънчовица заби 2 гола за "Палермо" срещу "Джежноа" за успеха 2:1. Така заформи седмичната си сметка на 3 попадения. "Гадзета" прогнозира, че бившият халф на ЦСКА ще бъде голям хит през следващия сезон. Изданието отбелязва, че Чочев вече не е просто любимецът на президента Дзампарини, в който той е вложил 2 милиона евро.

 

Играта на Чочев се определя без ирония като "българска класа", което е четка за реномето на западналия ни футбол. Ивайло е оценен с осмица по десетобалната система. "Отвъд двата гола той демонстрира високо ниво от тактическа гледна точка. Двата гола не бяха резултат на интуция в момента, а на отработени движения в седмичния тренировъчен цикъл", обобщава спортната библия.

 

В 30-ия кръг българският халф влезе в идеалната единадесеторка на Серия А. Очаква се това да се повтори и тази седмица.
Междувременно Чочев посвети двата гола на сестра си Христина, с която са изключително близки и редовно му гостува в Италия.

Копирано от standartnews.com