Българският национал Владимир Гаджев заяви, че желанието му е да облече фланелката на италианския Лацио. Това той заяви в интервю за Tuttomercatoweb.

Гаджев в момента е свободен агент, след като договорът му с Левски изтече. "Искам ново предизвикателство. С удоволствие бих играл в Италия. Чочев и Божинов са ми разказвали много хубави неща за калчото. За мен това е една мечта, към която се стремя. А в бъдеще...кой знае", каза Гаджев.

Гаджев каза още, че негов идол е Андреа Пирло, а в момента води индивидуални тренировки в София с италианския кондиционен треньор Роко Перота, който е в щаба на българския национален отбор по футбол.

Полузащитникът очаква с нетърпение гостуването на България на Италия в европейска квалификация на 6 септември. "Това е мач, който не бих искал да пропусна в никакъв случай. Ще бъде страхотна възможност за мен, а аз обичам такива мачове", каза той.

По информация на БТА, обаче, Гаджев най-вероятно ще пътува в най близко време за Русия, за да финализира трансфера си в местен първодивизионен клуб. Към него има сериозен интерес и от турски елитен отбор, но все още не е получил конкретна оферта.